Moederdagcadeau

Een origineel moederdagcadeau van vier Tervuurse ondernemers. Een fles olijfolie van La Huerta, een jojoba balsem van Saipo, chocolade hartjes gevuld met frambozen karamel van Mi Joya en een zak granola van Homebakerysuus.

Prijs: 36€70


Taartbon

Fan van gezond gebak en op zoek naar een origineel geschenk? Met mijn taartbon schenk je de gelukkige ontvanger een keuze uit mijn heerlijke assortiment. De taartbon blijft een jaar geldig en is verkrijgbaar voor ieder bedrag vanaf 8€. Het ontwerp van de taartbon en het kaartje is wederom van Eva Maassen en de stempel werd besteld via Studio Stempel in Nederland.

Via deze aankoop steun je mij zodat er meer mensen kunnen kennismaken met mijn plantaardige lekkernijen.

Je kunt een taartbon bestellen via de knop Bestellen bovenaan in het menu.


‘Echt leven door echt eten’ – Charlotte Van Loo

Een naslagwerk en informatieboek, zodat jullie alle kennis die Charlotte deelde bij The Broth Bar kunnen terugvinden & 40 (h)eerlijke recepten!

Prijs: 29€95

OVER CHARLOTTE

Charlotte (1971) heeft na een flinke gezondheidsuitdaging ervaren wat het zelfhelend vermogen van het lichaam kan betekenen. Ze studeerde Orthomoleculaire Geneeskunde en Voeding en ontdekte hoe mooi het lijf aangeeft waar het behoefte aan heeft. Het is haar missie om deze kennis op een laagdrempelige manier aan jou aan te bieden zodat jij het kunt vertalen naar de praktijk. In dit boek vind je Charlotte’s kennis, praktische tips en de 40 allerlekkerste recepten van The Broth Bar.


ECHT LEVEN door ECHT ETEN
 geeft jou tools, kennis en uitleg over veel thema’s, waardoor jij een short cut naar grip op jouw gezondheid krijgt.

Al die termen waarmee gegooid wordt in reclames, tijdschrijften en op sociale media, wat betekenen ze nou eigenlijk en hoe werkt het echt? Pro- en prebiotica’s, antioxidanten, eiwitten, koolhydraten, darmflora, macro- en micronutriënten, vitamines, cholesterol en verschillende leefstijlen, in het boek wordt het allemaal uitgelegd. En ik wens vurig dat jij hierdoor, gewapend met kennis, weer beter contact kunt maken met jouw gezondheid en weer kunt en durft te luisteren naar jouw ‘gut feeling’. Ik daag je uit om verder te kijken en vragen te stellen want alleen dan wordt jij de baas over jouw gezondheid.
En natuurlijk vind je 40 (h)eerlijke recepten, allemaal toppers uit The Broth Bar.

Na een succesvol restaurant (The Broth Bar) te hebben gerund in hartje Maastricht, is ze samen met haar man naar Spanje verhuisd om daar zoveel mogelijk zelfvoorzienend te leven.


Food huggers

Food Huggers zijn siliconen deksels die aangesneden groente en fruit langer vers houden. Je kunt ze ook gebruiken om geopende blikken en potten af te sluiten en je bespaart afval door geen vershoud- of aluminiumfolie meer te gebruiken.

De set van 5 Food Huggers bevat alle vijf maten Food Huggers van mini tot extra groot. Je kunt de Food Huggers in elkaar bewaren zodat ze minder ruimte in beslag nemen.

De Food Huggers zijn gemaakt van voedsel veilige silicone die vrij is van giftige stoffen. Het is een sterk materiaal dat eindeloos herbruikbaar is. De FoodHuggers kunnen in de koelkast, diepvries, magnetron en vaatwasser! Prijs 17€50

nl_NLDutch