Benieuwd naar mijn taarten?


Tiramisu cheesecake

Een taart voor de feestdagen met vanille, espresso en cacao. De basis wordt gevormd door cashewnoten, dus niet te vergelijken qua luchtigheid met een echte tiramisu, maar wel een echte smaakbom.

Ingrediënten*: Cashewnoten, vanille, espresso, ahornsiroop, kokosolie, agave, cacaopoeder, kokosmeel, glutenvrij havermeel, arrowroot, kokosbloesemsuiker en zout

Allergenen: Cashewnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 29€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 17€


Mini tiramisu cheesecake

Een taartje voor een persoon voor de feestdagen met vanille, espresso en cacao. De basis wordt gevormd door cashewnoten, dus niet te vergelijken qua luchtigheid met een echte tiramisu, maar wel een echte smaakbom. Deze zijn enkel te bestellen op 22, 23, 24 en 25 december en op 29, 30 en 31 december

Ingrediënten*: Cashewnoten, vanille, espresso, ahornsiroop, kokosolie, agave, cacaopoeder, kokosmeel, glutenvrij havermeel, arrowroot, kokosbloesemsuiker en zout.

Allergenen: Cashewnoten

Prijs voor een 1-persoons taartje: 4€50


Speculoos cheesecake

Deze plantaardige cheesecake past helemaal bij de herfst. Eerst worden er glutenvrije kruidnoten gebakken voor de topping, naar een recept van Charlotte van Loo uit het boek “Echt leven door echt eten”. Op een glutenvrije bodem, komt vervolgens een zalige vulling van speculoos, gemaakt van cashewnoten, kokosroom, speculooskruiden en kokosolie. Toppertje voor Sinterklaas!

Ingrediënten*: Cashewnoten, speculooskruiden, agave, kokosroom, kokosolie, havermeel, amandelmeel, zout, kokosbloesemsuiker, ahorn, boekweitmeel, arrowroot, bakpoeder, amandelschilfers, olijfolie en havermelk

Allergenen: Cashewnoten en amandelen

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 28€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 16€50


Rode biet cheesecake

Verrassende cheesecake met Midden-Oosters karakter met rode biet en smaakmakers als rozenwater en kardemom.

Ingrediënten* : glutenvrije haver, amandelmeel, kokosbloesemsuiker, ahornsiroop, zout, kokosolie, rode biet, cashewnoten, munt, agavesiroop, limoen, rozenwater, kardemom, pistachenoten en kokosrasp.

Allergenen: Amandelen, cashewnoten en pistachenoten.

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 26€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 15€


Blauwe bessen cheesecake

Een cheesecake-achtige taart met blauwe bessen en limoen. Cheesecake maar dan plantaardig.

Ingrediënten* : Glutenvrije haver, amandelmeel, kokosolie, agave, kokosbloesemsuiker, cashewnoten, blauwe bessen, pistachenoten, limoen, geraspte kokos, amandelschilfers

Allergenen: amandelen, pistachenoten, cashewnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 28€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 16€50


Limoen matcha cheesecake

Heerlijk frisse vegan cheesecake van biologische limoenen en matcha.

Ingrediënten* : Glutenvrije haver, amandelmeel, kokosbloesemsuiker, kokosolie, ahornsiroop, zout, limoen, matcha, agave, cashewnoten, amandelschilfers, pistachenoten, kokosrasp

Allergenen: Cashewnoten, pistachenoten, amandelen

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 28€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 16€50


Koffie-kokostaart

Een feestelijke taart vol smaak. De basis voor de vulling zijn walnoten, medjouldadels en espresso. De afwerking is gedaan met opgeklopte kokosroom en kokosrasp. De taart is verkrijgbaar in twee maten.

Ingrediënten* : glutenvrije havermout, amandelmeel, zout, kaneelpoeder, esdoornsiroop, kokosbloesemsuiker, kokosolie, walnoten, medjouldadels, espresso, kokosroom, kokosrasp en cacaopoeder

Allergenen: amandelen, walnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 28€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 16€50


Chocomoussetaart

Deze taart is als de hemel op aarde, chocomousse maar dan zonder boter, eieren en geraffineerde suikers. Heerlijk en licht verteerbaar, glutenvrij en lactosevrij. Eenmaal geproefd wil je geen andere meer. Zijden tofoe is echt een zalig ingrediënt om te verwerken. Informeer naar de levertijd, de zijden tofoe is niet altijd voorradig.

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 27€50

Ingrediënten* : glutenvrije havermelk ongezoet, zijden tofoe, pure chocolade 55% cacao, glutenvrije havermout, amandelmeel, kaneel, esdoornsiroop, zout, kokosolie, kokosbloesemsuiker, amandelschilfers, pecannoten, kokosrasp en seizoensfruit

Allergenen: amandelen, pecannoten en zijden tofoe


Worteltaart

Worteltaart is en blijft een klassieker. Mijn versie is een gezondere variant op het traditionele recept zonder bloem, boter en suiker. Maar boordevol wortels, amandelmeel, volkoren speltmeel, amandelmelk en agave en met een topping van cashewnoten. Een zalige gezonde traktatie.

Ingrediënten* : wortels, amandelmeel, volkoren speltmeel, glutenvrije havermelk ongezoet, chiazaad, wijnsteenbakpoeder, agave, zeste van sinaasappel, zonnebloemolie, appelazijn, kaneel, speculooskruiden.

Topping*: cashewnoten, havermelk, kokosolie, agave, zeste van citroen

Afwerking*: gemengde noten, zonnebloempitten, pompoenpitten

Allergenen: volkoren spelt, amandelen, cashewnoten, pistachenoten, hazelnoten, paranoten en walnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 29€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 17€


Chocoladecrumble taart

Deze chocoladecrumble taart is een verantwoorde keuze voor chocoladeliefhebbers. Door gebruik te maken van cacaopoeder en chocoladedruppels van pure chocolade krijg je toch een volle chocoladesmaak. Het volkoren speltmeel zorgt voor een gezonde basis en de crumble van pecannoten en havermout maakt het helemaal af. Deze taart is het snelst leverbaar omdat de ingrediënten altijd in voorraad zijn. Ook verkrijgbaar in glutenvrije versie met amandelmeel en boekweitmeel, informeer naar de prijs.

Ingrediënten*: volkoren speltmeel, kokosbloesemsuiker, cacaopoeder, wijnsteenbakpoeder, olijfolie, zout, esdoornsiroop, havermelk ongezoet, appelazijn, kaneel, dubbelkoolzure soda en pure chocolade 55%

Crumble*: glutenvrije havermout, olijfolie, kokosbloesemsuiker en pecannoten

Allergenen: volkoren spelt en pecannoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 26€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 15€


Karameltaart

Deze taart is hemels voor de zoetebekken. De prachtige medjouldadels maken deze taart heerlijk zoet, en in combinatie met de cashewnoten lijkt het qua smaak heel veel op karamel. De afwerking gebeurt met seizoensfruit en amandelschilfers. Maar pas op, één keer geproefd en je bent verloren…. Deze taart vraagt wat voorbereiding vandaar je deze twee dagen op voorhand dient te bestellen.

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 26€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 15€

Ingrediënten* voor de bodem: amandelmeel, havermout, kaneel, esdoornsiroop, zout, kokosbloesemsuiker en kokosolie

Vulling*: medjouldadels, cashewnoten, kokosolie en zout

Afwerking*: seizoensfruit en amandelschilfers

Allergenen: amandelen en cashewnoten


Citroencheesecake

Citroencheesecake plantaardig? Jazeker, dat kan! Met dit geweldige recept met cashewnoten. De textuur lijkt op romige kaas, echt het proeven waard. Een taartje voor een heel zomers gevoel, heerlijk friszoet en zuur tegelijk. Dit taartje vraagt wat voorbereiding vandaar dat je het tijdig dient te bestellen, liefst twee dagen op voorhand.

Ingrediënten*: amandelmeel, glutenvrije haver, kokosbloesemsuiker, ahornsiroop, zout, citroen, cashewnoten, kokosolie, kokosroom, agave, amandelschilfers en pistachenoten

Allergenen: amandelen, pistachenoten en cashewnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 28€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 16€50


Appeltaart

Appeltaart hoort er ook bij, deze appeltaart is gemaakt met volkoren speltmeel, zonnebloemolie, ongezoete havermelk, kokosbloesemsuiker en biologische, lokale appeltjes. Een heerlijke en gezonde versie van de gekende appeltaart met bloem, eieren, boter en suiker.

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 15€

Ingrediënten* : appels, lijnzaad, volkoren speltmeel, kokosbloesemsuiker, kaneel,speculooskruiden, kardemom, wijnsteenbakpoeder, zonnebloemolie, havermelk ongezoet, appelazijn, amandelschilfers en zout.

Allergenen: amandelen en volkoren speltmeel


*samenstelling van gerechten kan veranderen

nl_NLDutch