Benieuwd naar mijn taarten?


A box full of love to share – Valentijn special

Een overheerlijk mini taartje van geroosterde hazelnoten in de vorm van een hartje, een karamel shortbread en twee haver-amandel cookies. Wie ga jij hiermee verrassen? Verkrijgbaar tot en met 14 februari.

Prijs per doosje 9€50

Ingrediënten*: terug te vinden bij “ander lekkers”


NIEUW! Speculaas cheesecake

Overheerlijke speculaas cheesecake die perfect is voor dit jaargetijde, laat je verrassen door de smaak van deze taart. De pepernoten op de taart komen ook uit eigen keuken. Deze taart is glutenvrij en vrij van lactose. Laat deze cheesecake altijd koel staan en neem een uurtje voor je ze gaat opeten uit de koeling, zo zal ze nog beter smaken. Wist je dat je ook de glutenvrije pepernoten kunt bestellen?

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken : 32€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken : 18€00

Ingrediënten*: Cashewnoten, kokosroom, agave, speculaaskruiden, kokosolie, glutenvrije haver, amandelmeel, kokosbloesemsuiker, ahorn, amandelschaafsel, boekweitmeel, arrowroot, kokosbloesemsuiker, wijnsteenbakpoeder, amandelmelk, olijfolie en zout

Allergenen: cashewnoten en amandelen


Tiramisu cheesecake

Een bijzondere taart met vanille, espresso en cacao. De basis wordt gevormd door cashewnoten, dus niet te vergelijken qua luchtigheid met een echte tiramisu, maar wel een echte smaakbom.

Ingrediënten*: Cashewnoten, vanille, espresso, ahornsiroop, kokosolie, agave, cacaopoeder, kokosmeel, glutenvrij havermeel, arrowroot, kokosbloesemsuiker en zout

Allergenen: Cashewnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 29€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 17€


Rode biet cheesecake

Verrassende cheesecake met Midden-Oosters karakter met rode biet en smaakmakers als rozenwater en kardemom. Rode biet maar dan helemaal anders!

Ingrediënten* : glutenvrije haver, amandelmeel, kokosbloesemsuiker, ahornsiroop, zout, kokosolie, rode biet, cashewnoten, munt, agavesiroop, limoen, rozenwater, kardemom, pistachenoten en kokosrasp.

Allergenen: Amandelen, cashewnoten en pistachenoten.

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 26€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 15€


Blauwe bessen cheesecake

Een cheesecake-achtige taart met blauwe bessen en limoen. Cheesecake maar dan plantaardig. Bestseller hier bij Homebakerysuus, niet alleen heel mooi van kleur maar ook zalig van smaak.

Ingrediënten* : Glutenvrije haver, amandelmeel, kokosolie, agave, kokosbloesemsuiker, cashewnoten, blauwe bessen, pistachenoten, limoen, geraspte kokos, amandelschilfers

Allergenen: amandelen, pistachenoten, cashewnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 28€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 16€50


Limoen matcha cheesecake

Heerlijk frisse vegan cheesecake van biologische limoenen en matcha. Laat deze cheesecake altijd koel staan en neem een uurtje voor je ze gaat opeten uit de koeling, zo zal ze nog beter smaken.

Ingrediënten* : Glutenvrije haver, amandelmeel, kokosbloesemsuiker, kokosolie, ahornsiroop, zout, limoen, matcha, agave, cashewnoten, amandelschilfers, pistachenoten, kokosrasp

Allergenen: Cashewnoten, pistachenoten, amandelen

Prijs: taart voor 8 tot 10 stukken 28€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 stukken 16€50


Koffie-kokostaart

Een feestelijke taart vol smaak. De basis voor de vulling zijn walnoten, medjouldadels en espresso. De afwerking is gedaan met opgeklopte kokosroom en kokosrasp. De taart is verkrijgbaar in twee maten.

Ingrediënten* : glutenvrije havermout, amandelmeel, zout, kaneelpoeder, esdoornsiroop, kokosbloesemsuiker, kokosolie, walnoten, medjouldadels, espresso, kokosroom, kokosrasp en cacaopoeder

Allergenen: amandelen, walnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 31€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 19€50


Chocomoussetaart

Deze taart is als de hemel op aarde, chocomousse maar dan zonder boter, eieren en geraffineerde suikers. Heerlijk en licht verteerbaar, glutenvrij en lactosevrij. Eenmaal geproefd wil je geen andere meer. Zijden tofoe is echt een zalig ingrediënt om te verwerken. Informeer naar de levertijd, de zijden tofoe is niet altijd voorradig.

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 28€50

Ingrediënten* : glutenvrije havermelk ongezoet, zijden tofoe, pure chocolade 55% cacao, glutenvrije havermout, amandelmeel, kaneel, esdoornsiroop, zout, kokosolie, kokosbloesemsuiker, amandelschilfers, pecannoten, kokosrasp en seizoensfruit

Allergenen: amandelen, pecannoten en zijden tofoe


NIEUW Glutenvrije worteltaart

Worteltaart is en blijft een klassieker. Mijn versie is een gezondere glutenvrije variant op het traditionele recept zonder bloem, boter en suiker. Maar boordevol wortels, amandelmeel, volkoren rijstmeel, amandelmelk en met een topping van noten en pitten. Een zalige gezonde traktatie.

Ingrediënten* : wortels, amandelmeel, volkoren rijstmeel, amandelmelk ongezoet, lijnzaad, ongezoet appelmoes, wijnsteenbakpoeder, agave, appelazijn, kaneel, nootmuskaat, baking soda en zout.

Topping*: cashewnoten, amandelmelk, kokosolie, en agave

Afwerking*: gemengde noten, zonnebloempitten, pompoenpitten

Allergenen: amandelen, cashewnoten, pistachenoten, hazelnoten, paranoten en walnoten

Prijs: taart voor 8 personen 26€00


Chocoladecrumble taart

Deze chocoladecrumble taart is een verantwoorde keuze voor chocoladeliefhebbers. Door gebruik te maken van cacaopoeder en chocoladedruppels van pure chocolade krijg je toch een volle chocoladesmaak. Het volkoren speltmeel zorgt voor een gezonde basis en de crumble van pecannoten en havermout maakt het helemaal af. Deze taart is het snelst leverbaar omdat de ingrediënten altijd in voorraad zijn. Ook verkrijgbaar in glutenvrije versie met amandelmeel en boekweitmeel, informeer naar de prijs.

Ingrediënten*: volkoren speltmeel, kokosbloesemsuiker, cacaopoeder, wijnsteenbakpoeder, olijfolie, zout, esdoornsiroop, havermelk ongezoet, appelazijn, kaneel, dubbelkoolzure soda en pure chocolade 55%

Crumble*: glutenvrije havermout, olijfolie, kokosbloesemsuiker en pecannoten

Allergenen: volkoren spelt en pecannoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 29€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 17€


Karameltaart

Deze taart is hemels voor de zoetebekken. De prachtige medjouldadels maken deze taart heerlijk zoet, en in combinatie met de cashewnoten lijkt het qua smaak heel veel op karamel. De afwerking gebeurt met seizoensfruit en amandelschilfers. Maar pas op, één keer geproefd en je bent verloren…. Deze taart vraagt wat voorbereiding vandaar je deze twee dagen op voorhand dient te bestellen.

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 26€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 15€

Ingrediënten* voor de bodem: amandelmeel, havermout, kaneel, esdoornsiroop, zout, kokosbloesemsuiker en kokosolie

Vulling*: medjouldadels, cashewnoten, kokosolie en zout

Afwerking*: seizoensfruit en amandelschilfers

Allergenen: amandelen en cashewnoten


Citroencheesecake

Citroencheesecake plantaardig? Jazeker, dat kan! Met dit geweldige recept met cashewnoten. De textuur lijkt op romige kaas, echt het proeven waard. Een taartje voor een heel zomers gevoel, heerlijk friszoet en zuur tegelijk. Dit taartje vraagt wat voorbereiding vandaar dat je het tijdig dient te bestellen, liefst twee dagen op voorhand.

Ingrediënten*: amandelmeel, glutenvrije haver, kokosbloesemsuiker, ahornsiroop, zout, citroen, cashewnoten, kokosolie, kokosroom, agave, amandelschilfers en pistachenoten

Allergenen: amandelen, pistachenoten en cashewnoten

Prijs: taart voor 8 tot 10 personen 28€50

Prijs: taart voor 4 tot 6 personen 16€50


NIEUW Appelkruimeltaart

Appelkruimeltaart hoort er ook bij, deze appeltaart is glutenvrij en gemaakt met amandelmeel en havermeel en bomvol biologische, lokale appeltjes. Er gaat wel 750 gram aan appeltjes in deze taart. Een heerlijke en gezondere versie van de gekende appeltaart. De kruimellaag met amandelmeel, kokosbloesemsuiker en amandelschilfers maakt het af.

Prijs: taart voor 8 personen € 24

Ingrediënten* : appels, lijnzaad, amandelmeel, havermeel, kokosbloesemsuiker, kaneel, agave, wijnsteenbakpoeder, baking soda, kokosolie, appelazijn, amandelschilfers, en zout.

Allergenen: amandelen


*samenstelling van gerechten kan veranderen

nl_NLDutch